# Jo votaré SÍ. Revolta pacífica.

Després de dimecres, arriba dijous. Pel matí davant el TSJC. A les 11 ja hi era. Poca gent. A més amb entrebancs per els muntatges de la festa major de la Mercè. I va començar a baixar la gent, una altra riuada. Molta. Moltíssima. Novament els retrobaments, alguns inesperats i sorprenents.

El crit de VOTAREM és un clam. I contenta, molt contenta, de la implicació de les Universitats i els estudiants. La seva arribada va ser descomunal.

Torno a casa a primera hora de la tarda. I no baixo més. Vaig llegint notícies, escoltant la ràdio, mirant la televisió. Les cadenes de televisió espanyoles continúen manipulant, una vegada i una altra el què passa al meu país. Una vergonya. Són uns miserables, ells, elles, el govern del reino de españa, els partits polìtics que li donen suport.

Llegint un article del senyor Ramoneda, en acabar, em vaig sublevar i em vaig dir ….. sí demà aniré a la Ciutat de la Justícia. No vaig descansar, no vaig dormir, i no, em vaig quedar a casa. Quina alegria veure els nostres polìtics en llibertat i quina vergonya el que ha fet la fiscalia sota les ordres del gobierno del reino de españa. Tot és molt brut. El poder i la polìtica ha desaparegut, i només els queda la força. Actuacions policials i judicials emanades de les directrius polítiques autoritàries del govern del reino de españa. Davant d’ells, un poble exercint a través de l’acció pacífica i fins i tot festiva, reclamant la seva llibertat i els seus drets. Davant això no poden fer-hi res. No hi ha lleis. El carrer és nostre.

Ahir per la tarda vaig baixar a Plaça Universitat. Una meravella. Els estudiants asseguts al carrer, molts, centenars. Una taula de debat. Grupets debatent. Tot tranquil. Un grup fent petites pancartes. Flaire de lluita. D’altres entrant a la vella Universitat per quedar-s’hi. Aquesta va ser una concentració que feia tant de temps que no hi participava !! Bravo nois i noies, estudiants. Vosaltres heu de continuar, fer camí.

Torno a casa. Més descansada i contenta. Ep, encara queda la cassolada. Puntualment a les 10 del vespre. Molt sorollosa com des de fa tres díes i continuarà ……

I una cita:
Quan algú comprèn que obeir lleis injustes
és contrari a la seva dignitat d’home,
cap tirania no el pot dominar.

– Mohandas K. Gandhi – ( 1869 – 1948 )

Ho aconseguirem, segur. Bròquil is OVER.

Fotografíes: RG i JS.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *