#JoMeridiana – Tram 82

 

 

Demà ens veiem a la Meridiana. Ens retrobarem, com cada any. Gent d’arreu del nostre país, com cada any. Avis i néts, com cada any. Famílies senceres, com cada any. Pagesos i ramaders, com cada any. Botiguers i comerciants,com cada any. Pescadors i viticultors, com cada any. Enginyers i paletes, com cada any. Modistes i dissenyadors, com cada any. Poetes i músics, com cada any. Politics i advocats, com cada any. Treballadors i amos, com cada any. Amics i coneguts, com cada any. Gent jove i gent gran, com cada any.

Una societat transversal on tothom sap trobar el seu lloc, sense diferències.

811130132_17600902323446817640

Sí demà seré al Tram 82 ( barri del Clot, cantonada carrer Aragó). Hi seré molt aviat a partir de les 10 del matí perque hi ha molta feina a fer per prepar el tram i rebre a tota la gent que s’hi ha apuntat i els que vindran de més. A la meva territorial de l’ANC, hi estem treballant des de fa setmanes. El Tram 82 està ja més que ple, crec que ja tenim un 119% d’ocupació. I estic contenta perque venen la gent de FEMINISTES PER LA INDEPENDÈNCIA. I encara més contenta perque feran una acció que té a veure amb aquest bloc ( i ha estat una casualitat aquesta coincidència …) , un enlairament de 200 globus a les 4 de la tarda per denunciar la violència masclista i per una República Catalana sense violència. També hi hauran parlaments i més accions.

I donaré la benvinguda a la gent del Garraf, de Vilanova i la Geltrú, i la gent del Baix i Alt Penedés i una mica més amunt la gent dels Pirineus. Els castellers de Vilafranca, Minyons de Terrassa, els de VIlanova, els timbalers. Els trams de la Igualtat. La gent del col.lectiu LGTBI també hi seran. Voleu dir que hi haurà espai per a tothom ? Sí, tots hi tenim lloc.

tram82-copia

11s2015postertram82

La Meridiana bullirà d’anhels, il.lusions, emocions, fermesa, persistència i tots ens conjurarem perque aquest punter ( una mica atabalador de com i quan s’ha d’utilitzar, i quin és el color …) arribi fins el 27S15 on tothom anirà a votar, ara sí, per decidir que SÍ volem viure en la República Catalana. Perque així serà. No hi ha cap altra resposta. I el 28S15 començarà el procés constituent. I nosaltres la societat civil deixarem el pas als nostres representants per acabar la feina, però sempre amatents i en guàrdia, perque no ens fallin, perque saben que no els hi perdonaríem mai. Continuarem empenyent.

Endavant les atxes. Ho aconseguirem, segur. Bròquil is OVER.

 

 

Un pensament a “#JoMeridiana – Tram 82

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *