Quino …. Mafalda

Arran l’atorgament del premi príncipe de asturias, aquest gran ninotaire que és en Quino torna a les primeres pàgines dels diaris. A casa ha estat dins un calaix bastants anys i encara hi és, ben guardat. Recordo que no em perdia cap història i comics dibuixats per ell. Eren temps, altres temps, ben convulsos, encara intentant viure en una dictadura que ja arribava a la seva fí.

He trobat aquesta vinyeta de’n Quino de l’any 1973. Mafalda i els seus amics. Sí Quino, no hi ha res que els catalans no poguem fer. Ja ho veus. Volem votar el 9N2014 per decidir que SI/SI volem la independència del nostre país i ho aconseguirem. Ara estem atabalats amb aquestes eleccions europees i sincerament estic cansada, molt cansada, i ja tinc ganes de ser dilluns dia 26 i tornar a la feina.

Avui torna a ser un matí qualsevol i he quedat per esmorzar amb un company de l’escola. La conversa serà sucosa i interessant. 

Nota: Havia escrit aquest apunt avui ben d’hora i el periodista Germà Capdevila ha tuitejat la mateixa vinyeta aquest matí. Magnífica coincidència !! 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *