Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

Via Catalana: Els de Barcelona hem de sortir fora muralles

A totes les grans manifestacions de Barcelona han arribat gent d’arreu del país, molta gent, moltíssima gent. Ara ens toca a nosaltres, els barcelonins sortir de Ciutat, fora muralles i completar la Via Catalana.
Si entreu a la web, ja podeu veure que la cadena està completada a Barcelona, però al nord i al sud del país, no. Falta gent. Tenim temps i la gent s’està mobilitzant. Però crec que els de Barcelona podem i hem de fer possible que la cadena sigui un èxit, que ho serà i estigui enllaçada de punta a punta. I aquesta és la meva idea, pensament, absolutament personal:

Convocar amics, veïns, companys, companyes, coneguts i formar un bon grup de gent, 10, 15, 20, 30, 40 persones.  Contactar amb una territorial de l’Assemblea Nacional Catalana de Barcelona per fer la inscripció. Triar una de les zones que de moment estan poc plenes i d’aquesta manera participar en aquest acte que passarà a la història; n’estic convençuda. 

Des de les territorials de l’ANC us informaran sobre el desplaçament i els diferents coordinadors dels trams que ja estan organitzant tota la logística del dia i més endavant rebrem informació més práctica com ara horaris, accessos, llocs per menjar, així com també activitats lúdico-festives paral-leles que s’aniran realitzant al llarg de la cadena.

Passar el dia fora muralles, quin guster, no ? Fer pinya, menjar plegats, ser-hi, conèixer més i millor el nostre país, participar en activitats,  i completar la Via Catalana allà on faci falta gent.

No costa gens ni mica enviar un e-mail i preguntar, però primer cal formar el grup.
Podeu convidar a tothom que vulgueu, fins i tot de fora de Catalunya !! 

Aquest és l’enllaç on trobareu els e-mails de les diferents territorials de l’ANC amb qui podeu contactar:

http://www.assemblea.cat/?q=assemblees-territorials/Barcelones 

Ara és l’hora de la veritat ! Si volem aconseguir que la Via Catalana esdevingui l’avantsala de la independència hem de garantir que tot el recorregut, de punta a punta, estigui ple. La Via Catalana ha de ser un èxit de públic i un èxit logístic.

I els nostres representants que en prenguin nota i convoquin el referèndum ja.

Bròquil is OVER !


  1. No hi tindria inconvenient, Roser, però amb la família i algun afegit ja ens vam apuntar el primer dia, i a Barcelona.

    Però segur que molts barcelonins i altres metropolitanes/s et faran cas.

    I tots junts segarem cadenes i ens donarem les mans per la llibertat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.