Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

La denúncia: L’assassinat d’una dona

Avui o ahir, a Santa Cruz de Tenerife. La dona de 35 anys va ser assassinada a ganivetades pel seu company, davant els seus fillets com a testimonis.
Un crim horrible ! I les víctimes d’aquesta violència, dones, continúen sumant en aquestes estadístiques fredes i esgarrifoses.

Novament la denúncia. Fins quan ? Ja no faig menció de ‘presumpte’ autor, perque en obrir les portes de l’ascensor, va ser detingut. Ja no cal utilitzar aquest lèxic de dret, judicial o com es vulgui dir. 

La meva tristor, inconsolable, i les meves condolències a la família de la dona assassinada sense més. Una violència masclista incomprensible.

La flor violàcia i solitària de l’espígol en un racó del Montseny. 


  1. L’olor d’espígol, net, bellíssim, m’arriba i dissolt un poc l’amargor del fet . Qui pot llevar la vida a la mare dels seus fills?, en quins fonaments s’ha confegit la seva personalitat?, quina educació ha rebut? , quins permisos té i d’on li venen? Li hem permés entre tots atorgar-se el dret a la vida mentre el manlleva a la dona? Com pot arrabassar per sempre la mare als infants i omplir-los de verí l’ànima i de malfiança, potser irreversible?
    No tinc respostes, només tristor i por, una pena pregona de no saber-ne més i no poder aturar-ho.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.