Recull de fotografies: Vinh Ha Long

No he tingut mai la sort de ser a Vinh Ha Long en un dia clar i un cel blau. Les vegades que he estat sempre ennuvolat, més aviat fred (tardor), però no per això deixo de pensar en tornar-hi, una i una altra vegada, si això fos possible ! Les fotografíes fan el miracle …. i puc ser-hi les vegades que ho desitgi.

Aquesta propera tardor hi tornaré. La badia de Vinh Ha Long té més de mil cinc-centes illes i illots, així que no s’acaba mai. Remenant en el meu arxiu, m’ha estat difícil escollir una fotografia. Hi han uns poblets flotants a la badia. Quan vas navegant enmig dels illots de sobte apareix el poblet de pescadors. Aquesta és la imatge que van veure els meus ulls.

El Nhan Thien va continuar viatge per la Badia, mentre vas mirant la placidesa del paisatge mentre gaudeixes d’una tassa de te.

 

Un pensament a “Recull de fotografies: Vinh Ha Long

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *