Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

Declaració de sobirania

Publicat el 15 de gener de 2013 per rginer
VilaWeb ens explica en un article què és exactament aquest document, i ho fan com sempre, de manera senzilla i pedagògica. Jo ja he enviat aquest article a gent diversa.
Perque avui pel matí el grup Godó, RAC1, tertulians i periodistes, s’han posat definitivament el vestit de treball per atacar de manera insana tot el que fa referència a aquest document i la sessió parlamentària del proper 23 de gener 2013. Hi tenen dret, no cal dir-ho, però no s’hi val manipular, assetjar i dir mentides. Aquest matí he rebut trucades de gent esvarada de no entendre res, tot escoltant RAC1 – Grup Godó, o, altra gent al carrer que no sap què fer, i ha decidit no escoltar més la ràdio. He imprès l’article i el porto a la butxaca de l’abric.

Hi ha molta gent en l’anonimat, experts, al darrera, de continuar aquest procés que hem començat. Senyores i senyors, la transició s’ha acabat, en teniu algún dubte ? Construïr el nostre país sobirà és una feina lenta, però cal seguir, amb presses sí, molta pressa, uns protocols per preparar-nos davant a qualsevol tribunal o estat. I si no ho fem, no s’aconseguirà. No oblidem que avui, la caixa, els diners, són a Madrid, i no paga i colla al màxim el nostre país. Aquesta és una altra lluita, són deutors i deuen diners, i han de pagar. Senyores i senyors polítics, estigueu al davant d’aquesta lluita ! Però anar apuntalant el camí de la secessió no pot quedar aïllat, de cap de les maneres.

Obvieu els tertulians pagats, els que sempre diuen el mateix, a la premsa i el poder botifler, unionista, fem confiança a la gent que treballa, al nostre poble. No ens arronsem i gaudim del petits plaers de la vida, que encara en tenim, i ajudem a fer país i a la gent que necessita un cop de mà per tirar endavant, i alleugerir aquesta crisi que ens ofega. Es pot fer tot. Junts podem. I no es tracta només dels partits polítics, de la política, també compten els petits fets del dia a dia, o els grans. Viure en un país millor, lliures, és el futur que podem donar als joves i als infants. Sortir-nos del reino de españa, i construir el nostre país. No oblideu:
la t r a n s i c i ó s’ha acabat.

Bròquil is OVER ! 


  1. Poble català, guarda’t dels teus polítics -singularment del Duran- i altres “experts”. Que els taurons de l’altra riba també esperen…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.