Cròniques d’estiu 2012 – Color blau a Cadaqués

Es pot transformar el recobriment metàl.lic d’un armari elèctric lleig, vell i que trenca de color una pared de la casa en una petita obra d’art ? Doncs sí. A Cadaqués es poden veure els quadres elèctrics metàl.lics encastats a l’interior del mur de les façanes de les cases transformats en petites obres d’art. Armaris elèctrics amb la Mediterrània de fons, les barques i l’illot de Es Cucurucuc.  Un color blau intens.

El pany que sembla avergonyit entre aquests paisatges.

Una iniciativa per embellir el mobiliari urbà que mereix un aplaudiment. Creativitat, iniciativa, voler fer les coses ben fetes i per damunt de tot oferir bellesa per a les mirades dels visitants i els habitants del poble.

Fotografia: Carrer Miquel Rosset – La Felipa. RG.

Arxiu: Dues mostres més. Carrer Curós i Sa Plaça. RG.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *