29 d'abril de 2006
Sense categoria
4 comentaris

I aquí no passa res

Maques, molt maques, sí, senyor, les paraules del president de la Federació d’Associacions Culturals Andaluses a Catalunya, la Fecac, Francisco García Prieto. Davant de centenars de persones (i, atenció, amb la presència de personatges importants com ara el president de la Generalitat, els batlles de Barcelona, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet), va descarregar amb potència contra els que uns dies abans havien criticat la seva gestió. ‘Els números els ensenyo a qui vull. I, en tot cas, a les majories, perquè les minories no representen ningú. Les minories se les ha d’esclafar i se les ha de fotre’. No va dir fotre, evidentment, perquè el seu discurs era en l’idioma oficial de la seva comunitat autònoma de procedència, a saber, l’andalús. Per tant, va dir una paraula tan emprada i tan sonora com ‘joder’.
És curiós que ningú no digués res, que ningú no fes cara d’astorament. A mi, personalment, se m’hauria posat cara d’horror. Però en fi, ja ho entenc. Els polítics es deuen als seus electors, i si els seus electors les diuen de l’alçada d’un campanar, doncs què hi farem. Fem el cor fort, mirem cap a una altra banda… i aquí no ha passat res. I això, sense comptar, les subvencions milionàries que han desembutxacat (perdó, que hem desembutxacat) per justificar les activitats pseudo-altruistes de personatges d’aquest tarannà. La democràcia de la hipocresia.

Afegitó: Molt interessants els posts dels blocaires Carrascla i Saül Gordillo.

  1. T’ha caçarien a pedrades.

    L’Estat asimètric consisteix am la igualitat per a tots, és a dir, n’em a repartir tots el bens, ep, però la moto no me la toques, que la moto es meua.

  2. Mira, aquest matí he sentit la notícia i aquestes declaracions a Catalunya Informació. Em sembla que era cap allà a les 10…i ja no les he sentit en la resta del dia. Han abduit la noticia uns extraterrestres? Perque tampoc les he vist al Telenoticies.

    Com pot ser que aquest tio tingui tant de poder? Jo que conec molts immigrants castellanoparlants (hi convisc i en sóc un) et puc dir que, que se sentin representats per aquesta gent del sector dur espanyolista n’hi han molt pocs. Alguns hi van a Can Zam i a la Feria (ni molt menys tants com se’n diu) i la majoria van a passar una estona divertida sense cap més consideració política ni res. Molts parlen català i ni odi a Catalunya ni res (els fatxes tots sabem qui són i quants són, quatre gats que en un moment donat poden fer soroll i prou)

    No entenc com durant tant anys s’ha tingut (i es té) tanta por a la "massa andalusa". Ja no són aquella gent crèdula i ignorant que signava "manifestos" per que els deien que els farien fora si no sabien català. Amb les excepcions que vulgueu (que són menys de les que molts es pensen).

    Sobre aquest tema del Prieto aquest, jo seria partidari de fer molt més soroll perque em sembla que s’hi amaguen moltes altres coses darrera. I tranquils que no sortira la "xarnegada" al carrer a defensar-lo, per la senzilla raó que no existeix ( i si existeix són quatre gats).

  3. Tota aquesta llopada de manaires que cites, des del
    president de la Xene de Dalt fin a l’última mona paritària haurien de
    ser processats per prevaricació, és a dir, usar del diner públic amb
    finalitats inconfessables.
    Garcia Prieto és un xorisso, però els que li donen els calers són molt pitjor: a la presó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!