Cuineres i cuiners

No he volgut ballar al so d’una discriminació positiva”. És el que ha dit na Carme Ruscalleda, del restaurant Sant Pau i amb moltes estrelles Michelin.

La revista anglesa Restaurant Magazine va anunciar el resultat del concurs dels millors cuiners del món. Els germans Roca han quedat en el segon lloc. Enhorabona !

Carme Ruscalleda que va renunciar al mes de gener de concursar en la llista de LES MILLORS CUINERES DEL MÓN de la mateixa revista anglesa, continúa expressant el seu desacord i discriminació :

Jo ja aparec en una llista dels millors cuiners del món, per què n’han de crear una de diferent per a les dones ? Per què hem de ser diferents ? Jo també m’ho pregunto. Hi ha concursos de cuiners baixets, alts, grassos, asiàtics, africans ????

És clar que aquest món és dels homes i les dones no parem de lluitar per aconseguir la normalitat. Carme Ruscalleda reivindica ser jutjada com tothom, sense renegar de la seva feminitat.

Aplaudeixo la seva decisió de no participar en aquest concurs.

Notícia i informació: Diari ARA.

La fotografia feta el mes de novembre 2009, en una festa de casament en un poble prop de Hà Nôi. Una sopa exquisida. No és pa, és la pell del porc, fermentada durant díes i díes. Un tast diferent, bonissim. Cuinera o cuiner ? On és la diferència ?


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *