Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

El president de la FIFA Joseph Blatter també inaugura – ACTUALITZACIÓ

Publicat el 28 de març de 2011 per rginer

Llegeixo: El senyor Sepp Blatter va viatjar a Birmània, Laos i Timor, per recollir ‘vots’ per la seva reelecció com a President de la FIFA. Segons informa el diari ”Die Wochenzeitung” de Suïssa, ha fet una donació de 400.000 USD al senyor Zaw Zaw, president de la federació de futbol de Birmània, i propietari de l’empresa Max Myanmar Group, empresa que és a la llista ‘negra’ de Suïssa i amb la que NO es poden fer contractes ni cap tipus de negoci, per corrupte i empresa sospitosa d’amagar diner negre. Sí, malgrat la corrupció i el fet que en aquest país, Birmània, els drets humans no existeixen, i els nens són ‘robats’ per fer de soldats en un exèrcit sempre a punt per disparar, el senyor Sepp Blatter fa donacions i demana el vot. 
                               —————————–
Joseph Blatter, president de la FIFA, la federació internacional de futbol, també li agrada inaugurar. Té la barra de viatjar a Birmània, i amb el president de la federació de futbol del país, Zaw Zaw, van inaugurar una escola de futbol per a nens el 20 de març d’enguany.

La FIFA haurà rebut un bon pessic de diners per part del govern del país. 

Algú s’haurà preocupat d’informar al senyor Blatter que en aquest país hi ha més de 70.000 nens soldats ? Aquesta academia de futbol és per aquests nens perque deixin l’exèrcit ? 

Quin fàstic, mare meva ! També es va publicar per part de WikiLeaks que després del cicló Nargis, maig 2008, el General Than Shwe volia comprar el Manchester United i va fer una oferta, morterada de diners, però finalment els astròlegs li van dir que no era el moment de comprar, quan més de 140.000 persones, súbdits, ciutadans seus van morir i més de 2.000.000 encara no ténen casa.

I el senyor Blatter, educat, de bona família, suís, president de la FIFA, accepta una invitació i inaugura una escola de futbol en aquest país.

Ja no tinc més paraules …. la fotografia és la prova.

Encara hi han 2,200 presoners polítics a les presons .


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.