Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

Imatge de Hà Nôi en el seu mil.lenni

Publicat el 1 d'octubre de 2010 per rginer

Sí, avui comencen les commemoracions del mil.lenni d’aquesta Ciutat que em va seduïr i encara avui la seducció continúa.

Fins el dia 10 d’octubre, la Ciutat serà una festa, sense perdre aquest aire de poble-ciutat. 

Us deixo aquest link i us recomano d’entrar-hi i veure aquesta imatge de la Ciutat.

                        

http://www.hanoi1000.vn/

Podeu apropar-vos tant com vulgueu i escoltar la música fent un senzill ‘click’ a baix a la dreta. La cançó Nho’ Mùa Thu Hà Nôi, és molt popular i el seu compositor encara més; Trinh Công So’n. Amb l’ajut del diccionari puc traduïr el títol d’aquesta música:
Enyorar el temps de tardor de Hà Nôi.

La imatge és del centre de Hà Nôi i es veu el llac Hoan Kiem. Podeu moure la imatge i ‘visitar’ virtualment el centre de la Ciutat. Els vietnamites són uns fotògrafs magnífics i aquest és el treball de’n Duong Vi Khon i de’n Trung Dung. Van fer 1.000 fotografíes i durant 24 hores les van processar per fer una sola imatge digital. És la fotografía de Viêt Nam més gran que mai s’ha fet.
Després de veure el resultat ja estan treballant per fer-ne més. Els joves són els grans protagonistes d’aquestes celebracions.

Sí, puc veure la farmàcia de la cantonada, però els arbres m’impideixen veure la meva gelateria preferida ”Fanny”.  L’edifici amb el rel.lotge és Correus, i al costat mateix es pot veure la plaça on està situada l’escultura gegant del fundador de la Ciutat, l’Emperador Ly Thai To. Aquest llac i el parc és una bellesa i és un dels més de vint llacs que hi han dins la Ciutat. La petita pagoda de la Gran Tortuga construïda al secle XIX en mig del llac. Més enllà es pot veure el West Lake, el llac de l’Oest, el més gran de la Ciutat.

Arxiu : L’autopista d’entrada a la Ciutat és a punt, i  podem veure en la fotografía com les bicicletes i els scooters hi circulen; un carrer del barri antic engalanat amb banderes i fanals de colors, i acabant les instal.lacions de luminotècnia davant el Teatre de l’Opera .

Avui comencen les celebracions. Per molts anys de pau Hà Nôi !

Publicat dins de Hà Nôi | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.