Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

Futbol i més coses …..

Publicat el 28 de juny de 2010 per rginer

Aquest Campionat Mundial de Futbol està donant molts fruits ….. deixant de banda l’esport del futbol ! Sí, pots anar llegint blocs escrits per periodistes com en Toni Padilla aquí a casa nostra (gràcies Toni per els teus posts)  o com els de’n Enric González.
Escriuen sobre temes interessants i moltes vegades oblidats o desconeguts i són espectadors d’un campionat amb punts de vista i visions molt diferents … interessants … de bon llegir.

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/171682

http://blogs.elpais.com/dibuje-maestro/2010/06/culpa-de-thatcher.html

Avui mateix en Toni Padilla parlant dels boèrs entrellaçant una guerra molt cruel amb el club de futbol de Liverpool; increïble !  I en Enric Gonzàlez de la desfeta de l’equip de futbol d’Anglaterra que ell considera és culpa de la Thatcher; l’obrerisme anglès ja no existeix, i els futbolistes anglesos eren fills de miners, de cases pobres, de camperols, i aquella manera de fer, aquell orgull anglès ha passat a la història. 

A més en un comentari ens fan anar a un link de You Tube, un anunci del pa Hovis, un anunci que tothom espera, vaja com aquí la cervesa Estrella Damm, i veritablement és molt bò. Recordo jo també aquests anuncis del pa Hovis. Aquest però en poc menys de 3 minuts fa un repàs de la història d’Anglaterra. 

Us el recomano – clickeu:
http://www.youtube.com/watch?v=S4tFzuFGUOI

Una fotografia del jugador anglès Wayne Rooney, un dels poquets ‘hereus??’ de l’orgull britànic.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.