Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

Una altra dona assasinada

Ahir, una dona jove de 35 anys. Tot just el matrimoni va anar a viure en un pis que els va tocar en un sorteig; de protecció oficial. El presumpte assasí, el seu espòs, es va presentar a la policia confirmant l’assasinat de la seva dona; a ganivetades.
La violència segueix, dins a casa, a l’ombra, en la foscor.
La meva denúncia més contundent i continuada i el meu sincer condol per aquesta nova mort.
Aquestes mimoses brillants que es poden veure arreu amb un clar senyal de vida nova. 
També s’ha trobat el cos d’una altra dona morta amb signes evidents de mort violenta, però el presumpte agressor, el seu ex company, ha fugit. Una altra cos de dona, prostituta, va aparèixer surant al riu. Tampoc es coneixen les causes de la seva mort, encara que també hi ha signes evidents de violència.
Són aquestes notícies que vas llegint i que es dilueixen en el temps, sigui perque no s’ha trobat els presumptes culpables de la mort de les dones, o també perque en tenim notícia del seu nom desconegut, J.F.P. o P.M.C., o R.M.B i ningú ha reclamat el cos, o millor no remenar-ho.
Trist, molt trist. 


  1. Manca una política clara preventiva amb campanyes i de recolçament als e informació als homens on poder assessorar-se davant d’una situació complicada o problemàtica on es poden trobar o sentir-se en un atzucat per qualsevòl conflicte emocional violent real, passional o amb tendència a descarregar sobre la persona estimada de forma violenta en un moment donat o una ramalada boja.

    Per què tot el que s’ha fet fins ara pel que és veu no serveix de gaire.

    Doncs només s’actuat sobre la sanció i penalització del conflicte i no sobre les causes i la seva prevenció útil.

  2. una crònica malaurada, un llast vergonyós… però ho aconseguirem: viure en llibertat i respecte, educar en igualtat, resoldre els conflictes de parella com es resolen tots els conflictes humans i socials, amb negociacions, diàleg o sancions, si hi ha transgressions de drets, educar en valors i en l’acceptació de les diverses frustracions a les que la vida ens aboca a tots plegats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.