Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

Una altra dona assasinada

Avui aquesta matinada, a Pontevedra; el fill de la parella ha avisat a la guàrdia civil dels maltractaments del seu pare contra la mare. Tenia 42 anys. L’home ha estrangulat la dona fins a matar-la. L’home ha estat detingut. Un nou crim, cruel, terrible. En un apunt meu, ja vaig expressar la meva por per aquests díes de Nadal. Ja no queden paraules per expressar la meva denúncia més ferma i insistent.
El meu sincer condol i aquest pom de flors fetes amb amor en un racó del Pirineu, rodejat de llibres i el bastó prest per sortir a caminar.


  1. Quina ira fosca pot justificar escanyar un coll blanc que altre temps hom va dir que estimava? quina mena d’animal és aquest que pot fer aital? i aquells que ho banalitzen, quina mena de covards són?

  2. Aquest home ha estrangulat la seva dona. No és un home, és un covard. I ja que no s’ha suicidat com fan tots els covards jo proposo una pena. Res de presons i mandangues d’aquestes que no serveixen per res. La condemna és pèrpetua, això sí. Aquest covard, cada dia de la seva vida haurà de cuidar malalts amb greus problemes respiratoris. Dones, homes i nens que s’ofeguen, que cada dia de la seva vida vegi l’ofec constant, la terible sensació que deu ser això, que cada dia ho vegi i els cuidi amb el que toqui fer i que cada dia la imatge de la seva dona se li aparegui.

    A balances oktoberfest volem crear una secció per proposar penes per a aquests covards. Si algú destrossa la seva dona a ganivetades, doncs molt bé, se’l tanca en una cambra amb la dona morta i la cus. I ja tenim pena per a ell, totes les persones que pel motiu que siguin pateixen una desfiguració o els morts en accident, aquest senyor els arreglarà per a la seva despedida. Cosir morts la resta de l’existència.

    I no em digueu que això és una forma de tortura. No em féssiu parlar…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.