Estimat Xavier Mas de Xaxas

Resdenou des d'Austràlia

30 de novembre de 2005
Sense categoria
0 comentaris

A bodes em convides

No sé si l’expressió que encapçala aquest comentari és correcta en català, però és que em va de perles per explicar el penúltim guirigai que s’ha muntat als passadissos de l’Ajuntament de Barcelona. Com ja sabreu, Clos prepara una nova normativa, no sense molta polèmica, que entre d’altres coses regula l’oferta de serveis sexuals al carrer i la pràctica de la mendicitat. Doncs bé. El document es va presentar només unes hores després que la Comissió de Govern de Barcelona –PSC, ERC i ICV-EUiA- aprovés la seva tramitació. A la palestra, és a dir, davant dels mitjans, van sortir Assumpta Escarp –mà dreta de Clos i, en gran part, autora del document–, l’alcalde i el cap dels serveis jurídics del consistori. Clos, però, tenia l’agenda apretada i una inoportuna cita a la Índia el va fer absentar-se de Barcelona. Aprofitant l’escapada de la comitiva municipal, Imma Mayol cita els periodistes per dir-los que a ICV no li agrada el document i que farà tot el possible per canviar-ho. Sé que la compareixença de la tercera tinenta d’alcalde davant dels mitjans ha caigut com una pedra a les files socialistes. No li perdonen que convoqués a la premsa per fer-se ressò del que havien quedat que discutirien via interna, com moltes altres coses.

El divorci PSC-ICV està servit. I és que Imma Mayol ha vist l’oportunitat d’or de desembarcar-se del vaixell que s’enfonsa i ha enviat el seu missatge al seu "target" que sap que no li fallarà mai. A les files d’ICV i ERC els falten cames per sortir de la foto de Clos, el pitjor valorat pels ciutadans després d’Alberto Fernández Díaz (PP).

Sé que hi ha regidors d’ERC que retreuen Mayol haver començat la campanya abans d’hora, però, de fet, ells també ho han fet. Si no per activa, per passiva. ERC suma vots sense moure’s de la cadira, literalment. Fa molt de temps que Portabella no es fotografia amb l’alcalde, fixeu-vos. El segon tinent d’alcalde republicà està capficat en passar-se el que resta de mandat sense destacar gaire. Només ha de jeure i disfrutar veient que la fuga de vot socialista omple el sac dels republicans.

I el culebrón seguirà…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!