Uncertainty Principle

"I amb el somriure, la revolta"

9 d'abril de 2017
0 comentaris

Badalona, ja no és ciutat de primera?

Farà gairebé dos anys que Xavier García Albiol ja no és l’alcalde de Badalona i la ciutat ha guanyat en tranquil·litat i eficiència. Des d’ERC, com la resta de partits, teníem clar que no podíem permetre donar la màxima representació de la ciutat a una persona que constantment lligava el nom de la ciutat a problemes, conflictes i confrontacions, moltes vegades atiades des del propi PP en benefici propi. De fet, molts de nosaltres parlant amb la gent, hem pogut comprovar com la imatge de la nostra ciutat mediterrània s’anava deteriorant dia rere dia.

El regidor Albiol va voler experimentar una política lepenista i dretana a Badalona, més lligada a la promoció de la seva figura que no pas a solucionar els problemes dels badalonins i badalonines. I és que des de llavors, l’acumulació de càrrecs del regidor Albiol és evident i, fins i tot, ostentosa.

L’Albiol actualment és regidor a l’Ajuntament de Badalona, encara que cada vegada se’l veu menys pels carrers de la ciutat i més pels luxosos passadissos del Senat a Madrid, president del grup parlamentari del PP al Parlament, diputat a la Diputació de Barcelona i diputat al Parlament de Catalunya pel PP, coordinador general del PP català i senador al Senat espanyol pel PP designat pel Parlament de Catalunya.

És evident que el regidor, diputat, diputat, president, coordinador general i senador Albiol amb la quantitat de comissions i càrrecs parlamentaris assignats, ha deixat de banda la ciutat de la qual va ser alcalde i de la qual els seus ciutadans se’n recorden poc de la poca feina que va fer i molt de les polèmiques que, imprudentment, va atiar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!