Uncertainty Principle

"I amb el somriure, la revolta"

1 d'abril de 2017
0 comentaris

Suport als nostres regidors de govern

31428 badalonins i badalonines vam donar la confiança a Guanyem, ERC i ICV per capgirar els últims 4 anys de desgovern del PP a la ciutat de Badalona. I ara 6 dels nostres regidors de govern – Oriol Lladó, Jose Tellez, Agnès Rotger, Laia Sabater, Fàtima Taleb i Francesc Duran – han estat citats a declarar per un suposat delicte de desobediència per fer allò que fan cada dia de la setmana, cada cap de setmana i cada 12 d’octubre, treballar pels veïns de Badalona. Perquè els nostres càrrecs electes no treballen com a regidors; són regidors a temps complet al servei dels badalonins i badalonines.

Per això des d’ERC estem al costat dels nostres representants davant d’un nou intent de judicialitzar la política per part d’un PP que aprofita qualsevol oportunitat per fer un circ mediàtic, en comptes de fer política municipal en benefici dels badalonins. Aquesta vegada al joc de l’Albiol s’han apuntat voluntariosament els socialistes i han sortit prou escaldats, com no podia ser de cap altre manera. Però què podem esperar d’un PSOE que ha regalat el govern d’Espanya altre cop al PP més reaccionari, fent president al tancredista Rajoy.

I és que Espanya va fent passos cada vegada més repressius cap a càrrecs públics escollits a les urnes i, especialment, són preocupants els dirigits a segrestar i coartar la sobirania local apuntant cap a alcaldes i regidors. Per això ens cal el màxim d’unitat, de tots aquells que volem solucionar els conflictes fent política i votant, davant les agressions administratives, judicials i policials de l’Estat espanyol. I això que s’han estat 315 dies sense govern!

En això ens trobarem tots: volem resoldre els conflictes votant. VOTEM!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!