Víctimes dels tòxics: cal un REACH fort

La gent de WWF/Adena (campanya DETOX) em fa arribar una informació ben útil i interessant en relació a com ens afecten les substàncies químiques. Així mateix, alerten de la necessitat d’enfortir la legislació europea al respecte que en aquests moments estem debatent i de la qual aviat en votarem la segona lectura al Parlament Europeu. En concret, WWF/Adena explica a través d’aquest interessant document de quina manera les substàncies químiques es troben presents en la cadena alimentària, la via més important d’exposició humana a la contaminació de moltes substàncies químiques persistents, bioacumulatives i disruptors endocrins. (segueix…)

L’informe posa de manifest un cop més la necessitat urgent que la UE aprovi una legislació REACH forta i que, malgrat les enormes pressions que exerceix la industria, prioritzi i garanteixi la salut de les persones i a tots els éssers vius davant aquesta gran amenaça que són les substàncies químiques descontrolades i desregulades.

Així mateix, és possible participar en una campanya de sensibilització als diputats/es europeus/es que d’aqui a unes setmanes hauran de votar sobre la qüestió (segona lectura de la Directiva REACH), a través de la campanya DTOX.

Font foto: BBC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *