Mallorca Blackout (Miquel Barceló i GOB mostren en una pintura el futur de Mallorca)

Miquel Barceló demostra una vegada més el seu compromís amb la conservació del patrimoni natural de Mallorca, i comparteix aquest procés creatiu amb el qual denuncia el procés de destrucció territorial en que es troba immersa l’illa. El vídeo forma part del portal “Mallorca Blackout” (mallorcablackout.org), iniciativa llançada pel GOB amb l’objectiu de donar a conèixer als turistes potencials les diferents amenaces que patim, i reclamar la seva implicació en forma de pressió al Govern de les Illes Balears per tal de promoure un canvi en la política ambiental.

Mallorca Blackout from gobmallorca on Vimeo.

3 pensaments a “Mallorca Blackout (Miquel Barceló i GOB mostren en una pintura el futur de Mallorca)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *