Avui he visitat L’Oracle (de Xavier Graset), a Catalunya Ràdio

Avui he anat a L’Oracle, de Catalunya Ràdio, i hem conversat amb Xavier Graset, amb els periodistes Lluís Bassets i Pere Cullell, i amb el president del CONCA, Carles Duarte.

Foto: a l’estudi central de Catalunya Ràdio, just abans de la tertúlia. Foto: Catalunya Ràdio

14 pensaments a “Avui he visitat L’Oracle (de Xavier Graset), a Catalunya Ràdio

 1. En principi tindria que donar igual on jugue Jordi Alba, si en Alemanya, els Estats Units, … no ens deuria ni importar, és una decisió personal seva enllà on el poden acceptar.

  Però només pel pessat que s’han possats els mitjans de comunicació espanyolistes, jugar amb la selecció espanyola s’ha convertit en un ésser egoísta i insolidari i no és d’homes.

  Tot al contrari que Oleguer tot un home que vesteix pels peus, eixemple de pundonor, honorabilitat solidària i que no és deixa manipular pels mitjans espanyolistes.

   

 2. En principi tindria que donar igual on jugue Jordi Alba, si en Alemanya, els Estats Units, … o la selección española de fútbol de torn, no ens deuria ni importar.

  És una decisió personal seva enllà on el poden acceptar. 

  Però només pel pesat que s’han possats els mitjans de comunicació espanyolistes i pel que ens atabalen, jugar amb la selecció espanyola s’ha convertit en un monyicot en mans dels mitjans de manipulació mediàtica que els tracten com a ninyatos egoístes.

  En canvi Oleguer sembla tot el contrari, un home que vesteix pels peus, eixemple de pundonor, honorabilitat, comportament solidari amb el país i que no és deixa manipular pels mitjans espanyolistes.

   

 3. El Barça pot ser més que un club en l’aspecte dels seus esportistes i com a equip en la búsqueda contínua de la seva excel.lència esportiva organitzativa.
  Però potenciada al màxim per una vesant no esportiva, el Barça representa l’èxit espanol franquista d’assimilació catalana al promoure i potenciar al màxim el fútbol espanol com a principal esport i opi del poble com a garant del Pueblo espanyol i la de l’Estado espanol.

  El Barça com l’equip de la segona capital de l’Estat espanol en importància que competeix en contraposició amb la veritable capital i més important de l’Estado espanol que és el Madrid.

  El Barça no va més enllà com un club espanol més, que en aquest cas concret ha resultat ser català, com havera pogut ser andalús, asturià, basc o d’un altre indret de l’Estado espanol i la seva respectiva rivalitat territorial o de derby clàssic amb el Madrid, com a principal capital de l’Estado espanyol.

  I tot mentre no hi haja una premier league catalana a banda de l’espanyola, amb l’humilitat esportiva que cal i allunyada de tota política colonialista o espanyolista.
  I més enllà de qualsevol política correcta. 

  • En principi tindria que donar-nos igual on jugue Jordi Alba, si en Alemanya, els Estats Units, … o la selección española de fútbol de torn, en la que tant ens atabalen els mitjans espanyolistes i no ens deuria ni importar.

   És una decisió personal seva enllà on el poden acceptar. 

   Però només pel pesat que s’han posat els mitjans de comunicació espanyos i pel que ens atabalen, jugar amb la selecció espanyola sembla haver convertit a Jordi Alba en la diana d’una joguina seva o un monyicot a mans dels mitjans de manipulació mediàtica que els tracten i deixen com a ninyatos egoístes.

   En canvi Oleguer sembla tot el contrari, un home que vesteix pels peus, eixemple de pundonor, honorabilitat, comportament solidari amb el país i que no és deixa manipular pels mitjans espanyolistes.

 4. Before you decide to think about nearly anything 5fine9utut6 Cheap UGG Boots otherwise, like nowadays ugg boots record, you should take into account exactly what articles you should publish where for getting uggs on sale out of. Any time you contemplate ugg boots , you must be apparent in regards to what you want and in what way many hours as well as income you want to spend money on ugg boots . 
 5. We will give you a simple 5fine9utut6 ugg boots black friday 2012 overview of a couple of quite typical ugg boots types of ugg boots black friday Business marketing and advertising. Several ugg boots internet marketers find 100 % caught up on a single matter, including , and they’re missing huge targeted traffic as a result of marketing and advertising. Once you have a variety of paths to receive ugg boots visitors, then you have your ugg boots barrier * an insurance policy.
 6. Consider research 5fine9utut6 lancel motor marketing as well as have to do in lancel webpage variables, and also you shouldn’t move sac lancel returning and carry out everything that. However, lancel experience is definitely a really good educator, or at least her lancel possibility to often be just one. 
 7.  Finding Achievement having uggs outlet promoting Achievements What you should Know, Discover executing powerful cheap ugg boots advertising then you’re leaving behind lots of money shared . Your main goal really should not be to only include individuals to your current , but to really become liked by them with these therefore they believe in you uggs outlet. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *