Tauromaquia i societat: després de l?abolició a Catalunya / Tauromaquia y sociedad: tras la abolición en Catalunya

Vídeo de la FFW sobre l’abolició de les curses de braus a Catalunya: el que va passar abans, durant i després, amb les opinions del Diputat al Parlament de Catalunya Josep Rull Andreu, el Diputat al Parlament Europeu Raül Romeva i Rueda, el regidor a Ajuntament de Barcelona Jordi Portabella, i activistes de l’Equador, Veneçuela, Mèxic, Perú … tots treballant per aconseguir l’abolició total d’aquest espectacle cruel.

*****

Video de la FFW sobre la abolición de las corridas de toros en Catalunya: lo que pasó antes, durante y después, con las opiniones del Diputado en el Parlament de Catalunya Josep Rull Andreu, el Diputado en el Parlamento Europeo Raül Romeva i Rueda, el regidor en Ajuntament de Barcelona Jordi Portabella, y activistas de Ecuador, Venezuela, México, Perú… todos trabajando para conseguir la abolición total de este espectáculo cruel.

 

2 pensaments a “Tauromaquia i societat: després de l?abolició a Catalunya / Tauromaquia y sociedad: tras la abolición en Catalunya

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *