Raül Romeva i Rueda

REFLEXIONS PERISCÒPIQUES

Igualtat Trans(gènere)? / Trans(Gender) Equality?

Tornem amb força del recés estival, i per començar res millor que una conferència de contingut: Igualtat de drets per a les persones TransGènere. Fa anys que segueixo amb atenció la situació de discriminació que viuen les persones transgènere arreu del món, també a Europa, i més concretament a la Unió Europea. He dirigit diverses preguntes a la Comissió Europea i en tant que vicepresident de l’Intergrup pro-Drets LGBT del PE he liderat diverses iniciatives al respecte. Tot això ho he pogut fer, però, per què existeix un més que actiu col·lectiu d’organitzacions que hi treballen des de la societat civil i amb qui fa anys miro de treballar. La Conferència que hem organitzat conjuntament el grup Verds/ALE i l’Intergrup proDrets LGBT del PE titulada Trans(Gender) Equality? és un pas més en la direcció d’acabar amb les múltiples discriminacions que pateixen les persones Trans, almenys dins la UE.

És una ocasió per posar en comú, novament, les idees que porten anys treballant des d’aquestes organitzacions, i que el PE, novament, adopti el compromís de recollir les peticions i les converteixi en mesures concretes, en aquells àmbits en què hi té competències, o en peticions (exigències) cap a la Comissió Europea i els governs dels Estats Membres en aquelles qüestions que no siguin competències pròpies del PE.

Sigui com sigui la reflexió és necessària, però més important encara és l’acció.

N’espero resultats, d’aquesta trobada.
Font foto: cartell de la trobada



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de LGBT per raulromeva | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent