Prendre la paraula

jordimartifont

7 de gener de 2015
1 comentari

Charlie Hebdo: “L’amour plus fort que la haine”

charlir
“L’amour plus fort que la haine”. Sense dades encara, qui guanya amb l’atemptat d’avui a París no són els integristes de cap de les religions de què se’n reia Charlie Hebdo sinó el Front Nacional de Le Pen. Els integrismes es retroalimenten sense parar. Demà Houellebecq omplirà l’Estat francès de més odi i els integristes islàmics li ho agrairan amb un atemptat o un vídeo amb talls de coll inclosos. Contra tot això nomñes ens queda la ràbia per la mort i el patiment i la coherència de no retrocedir davant de cap integrisme, de cap feixisme, de cap totalitarisme.

  1. Barrejar, com vostè i alguns altres fan, el Front Nacional de Le Pen amb els atemptats islamistes crec que es donar la raó a Le Pen.
    I una cosa: Perquè diu que “Houellebecq omplirà d’odi l’Estat francès”? Aquest senyor escriu novel·les, que poden agradar més o menys a la gent.
    De la mateixa manera que les vinyetes i caricatures dels senyors de Charlie Hebdo agradaven més o menys a les persones.
    I si algú se sent ofès o el seu respecte trepitjat per algú o alguna cosa, la resposta mai ha de ser l’odi o la violència; si no la expressió lliure dels seus pensaments i idees.

    Atentament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!