Vedrapitiús (Vedrà Pitiús)

Cap l'alliberament nacional i social

28 de novembre de 2007
Sense categoria
0 comentaris

Bascos i basques sense prejuicis

El poble basc davant dels seus interessos, respon amb unaminitat.
La unitat catalana davant dels seus interessos, com va quedar demostrat ahir a Madrid, queda desfeta pels interessos de partit.
La ciutadania catalana hauria d’exigir a les formacions catalanes d’obediència catalana, uns mínims de full de ruta per aconseguir objectius generals que beneficien a tothom.
Avui hi ha gent que es queixa de la insolidaritat de bascos i gallecs envers els nostres problemes, què esperaven?, els diners de l’estat que també són nostres, són moneda de canvi per canviar vots per interès, i qui no ho fa avui?. així que nosaltres faríem el mateix, no som el millor poble del món ni el més noble ni el més honest.
Des de l’esquerra abertxale al PP, de les comunitats d’Euskadi i Navarra, tothom està d’acord amb el concert econòmic, règim insolidari amb la resta de comunitats. Això aquí no ha passat mai. Potser hauríem d’aprendre les coses bones d’ells i de tot el món. Sense uns mínims acords per avançar tots plegats, no farem mai res.
El canvi l’haurem de fer la gent de peu. Si la independència ara, no és possible, fem passes segures i sòlides amb la unitat dels nostres drets.
Dissabte, exigim aquesta unitat de mínims per anar cap l’alliberament nacional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!