De nou a Brussel.les

Després d’uns díes de repòs, que necessitava per recarregar les piles després d’una campanya realment intensa, reprenc la feina. Avió de Vueling a primera hora del matí i cap a Brussel.les. Coincideixo amb n’Oriol Junqueras, nou eurodiputat, i amb Salvador Sanz, antic. Aquestes setmanes abans de la presa de posició formal que tindrà lloc la setmana del 13 al 16 de juliol, a  Estrabsurg, serveixen per prendre contacte conèixer la gent, conformar Grups, escollir Comissions, Delegacions i Intergrups, etc… En això estem aquests díes. Entretant segueixo mantenint en agenda diverses activitats com participació en actes, seminaris, trobades, etc… Malauradament no es pot fer mai tot allò que un voldria, però mirem de conciliar diferents peticions per respondre a tothom de la millor manera possible. 

Foto: Els candidats i la candidata en el debat de TV3. Font: EFE.

5 pensaments a “De nou a Brussel.les

  1. Fa molta il·lusió saber que la gent d’esquerra verda catalana et seguirem tenint de referent a Europa. Vas treballar molt cinc anys i durant una campanya difícil, ara a seguir consolidant la magnífica feina feta.

  2. Sort en aquesta legislatura i ànims per seguir endavant amb la feina i per a fer-nos partíceps del què hi fas allà!

    Avui comento al bloc un nou balanç de la campanya a la xarxa de les europees i et cito unes quantes vegades, per si t’hi vols passar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *