Raül Romeva i Rueda

REFLEXIONS PERISCÒPIQUES

Publicat el 5 de juny de 2009

El Periodico, Sabadell, Onda Cero i Sant Adrià de Besòs. Avui: darrer dia de campanya.

El penúltim dia de campanya em va dur, a primera hora del matí, a fer l’entrevista amb El Periódico, amb accident inclòs: en Dani, el nostre cap de premsa, es va esguinçar el turmell. Mala sort, ara que ens acostem al final, especialment per què ha fet una extraordinària feina. Des d’aquí vull agraïr-li el seu suport i consells i desitjar-li una ràpida recuperació. A continuació vàrem anar cap a Sabadell, per trobar-nos amb entitats i, al Costat de la Carme Garcia, Xavier Boix, i d’altres amigues i amics del Vallès Occidental, defensar la importància de votar el 7J. A primera hora de la tarda encara una entrevista, aquest cop per Onda Cero, i finalment el darrer Míting, a Sant Adrià de Besòs.

Avui: Darrer dia de campanya. Demà a reflexionar i diumenge, a votar.
Foto: Al míting de Sant Adrià.



  1. Els xenòfobs ultradretans dels Països Baixos ja han guanyat quatre o cinc escons, crec. El problema és que la gent més d’esquerres, més europeistes i amb més sensibilitat, quan seuen als seus escons ”s’arronsen” i tots tenim la mateixa sensació: ‘per què els he votat? ‘.
    Però …. segueixo creient que has de continuar a Europa ….
    Salut ! 

  2. HOLA QUE TAL,
     NOMES DONAR-TE LES GRACIES PER LA TEVA ATENCIO A SABADELL I NOMES AGRAIR-TE COM A REPRESENTANT SANITARI A SABADELL LA TEVA ATENCIO EN VERS EL NOSTRE COL.LECTIU. JA QUE AMB LES NOVES PERSPECTIVES EN EL COL.LECTIU D´INFERMERS LA NOVA LLEI DE PRESCRIPCIO INFERMERA SIGUI UNA REALITAT EL MES AVIAT POSSIBLE.

    MOLTES GRACIES I MOLT D´ANIM.

    FRANCISCO M. PINO
    SABADELL.

  3. Aquesta vegada no us donaré el meu vot, a contracor. Penso que cal que ICV es desmarqui nítidament del discurs del PSOE, que els critiqueu. Podeu pactar-hi a la Gene. però criticar-los, o bé penses que fan polítca d’esquerres? Si no us desmarqueu iniciativa desapareix. I penso que té terreny per guanyar si es desmarca.

  4. Ara, a descansar i a relaxar-se. Has fet una molt bona campanya. Malgrat el que diguin algunes enquestes interessadament “cuinades”, no tinc cap dubte que l’escó està assegurat.  “Altres”, han de patir…
    Tots els vots de casa meva (5) son per tú. 

    Una abraçada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de 1Eleccions Europees09 per raulromeva | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent