SERRALLONGA

DE SINERA ESTANT.....

VILA BETANIA, INAUGURACIÓ DE L’AMPLIACIÓ

Foto: Un moment de l’acte inaugural de l’ampliació.  (Foto de Xavi Salbanyà)

Avui hem gaudit d’un acte important a la vila d’Arenys de Mar. Hem inaugurat l’ampliació de la Residència Vil.la Betània.
Des de fa més de 103 anys, les germanes del Cor de Maria de Baugé estan presents  a la vila d’Arenys, tot ajudant a les persones grans, en una residència que fa goig de veure. I més goig fa ara un cop acabada l’ampliació.
I l’acte ha estat lluït: La mare provincial francesa Sor Claire Monnique. Sor Bibiana, la superiora d’Arenys, la presidència de l’alcalde. I l’arquitecte Miquel Fané que ha explicat les obres i un servidor que ha clos l’acte tot explicant que el lloc on ens trobàvem, o sigui a l’edifici antic (avui renovat) de la residència,  va ser  inicialment Can Faló, el primer lloc on Arenys de Mar va tenir un teatre on representar-hi la Passió de Crist, i amb els calerons que es recollien, s’ajudava l’hospital dels pobres d’Arenys, situat al Carrer de l’Església cantonada carrer Sant Jaume.
I així, de baula en baula, hem arribat als nostres dies que, també, en aquest edifici  s’ajuda a la gent gran,  tot fent una tasca lloable.
Si voleu veure les fotos d’en Xavi Salbanyà, podeu clicar aquí.

Si voleu, podeu escoltar el breu parlament que he fet.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.