SERRALLONGA

DE SINERA ESTANT.....

VALÈNCIA DE LES COSES PETITES

Foto: Un detall diletant de l’Albufera: Una barca, el sol,  la serenor de l’aigua i una umbrel.la: la bellesa de l’estiu.

Ja ho sabeu:
Quan eixim de sortida de l’estiu, em plau captar unes  fotogràfies diferents de les que, potser, faria tothom. Em plau trobar un petit detall del lloc on hem anat.
Enguany hem estat a València (tan a prop i tan lluny!!!) i m’ha abellit anar prenent fotografies de les coses molt i molt petites:
El braç del rei en Jaume que ens assenyala el camí de la victòria. Una umbrel.la a l’albufera, amb barca inclosa. Unes piles de paquets d’arrós, exponent del que és un mercat a València i arreu. Uns grafitis que, lluny de ser empipadors, ens ofereixen una llambregada a la modernitat. Entremig, la tomba del nostrat poeta Ausiàs March que has de trobar entrellucant la catedral, ensenyorida pel Miquelet. i el capdanser del Tribunal de les aigües que, de temps immemorials, arranja els problemes de les cèquies sense haver d’acudir a la justícia ordinària…. i petits detalls que, de ben segur,  que ens faran treballar el magí per saber d’on son!!.
I així, tranquilament ens hem passejat per la València dels nostres cors….
Tan a prop i tan lluny!!!!!.
Si voleu, cliqueu aquí i veureu les petites coses de la València de les coses petites…..


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.