SERRALLONGA

DE SINERA ESTANT.....

PASSEJADA PELS MIRALLS DEL MUNTRENY I EL MARENY

Foto: Un moment de la passejada. Foto de Josep Corney.

I avui, com marcava el calendari, he tingut el goig de poder conduir una passejada pels miralls tèrbols del Muntreny i del Mareny.
Una bona colla de gent ens hem aplegat al Calisay a les 10 del matí i hem fet cut a Can Ferran de Pol d’Arenys de Munt, avui la guarderia la caseta amagada…
Hem pogut gaudir i veure com la Mª Angels Salichs, la seva titular, la manté tal i com la tenien en Lluís i l’Essylt.
 I hem pogut veure les pedreres de Can Solei i de Can Xicoy, i resseguir els paisatges marenyencs de la novel.la, i passejar pel Balneari Saperas, per Can Jaurés, per Can València, per l’Ajuntament on es revoltaven els obrers, i hem entrellucat el café dels Federals, i per no ser menys hem fet tat al café dels Senyors i hem vist can Coll, la casa del qual te l’entrada al Carrer de la Parera i el dedins és al carrer Bonaire. I ens hem enfilat al cementiri del Mareny, on en Vador de la repartidora (en Santi Artigas)  ens ha fet gaudir amb el seu monòleg i en Jaurés el Noi Crostes (en Quim Dotras) ens ha mostrat el cementiri on, avui, precisament avui, enterràvem a la seva mare, la mestressa.
En fi, una bona estona amb molt bona companyia.
Ah! i avui les fotografies les ha fetes en Josep Corney qui, molt amablement,  ha anant prenent els moments de la passejada.
Si voleu, mireu-les!

Ah! I agraeixo moltíssim poder comptar a  la passejada amb en Jordi Pons-Ribot el nostre director i en Santi i en Quim que, molt amablement,  ens han fet els seus monòlegs teatrals!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.