SERRALLONGA

DE SINERA ESTANT.....

DE RETORN A L’ESQUEI DE MOROU……Un matí d’estiu….

Imatge: Cim de l’esquei de Morou01

I ja enyorats de la baluerna que tantes caminades ens ha acollit, a bona hora, hem pujat a Santa Fe, des d’on hem fet uns revolts per arribar, passant per la gran catedral de la natura (l’església de faigs que ens guarden de massa sol…. ) i ara una passa ara una altra hem anat al coll  de la Mosquera i en revolt girat , cap a l’Esquei de Morou, que, com sempre, ens esperava amatent per mostrar-vos el cor de la Muntanya del Senyal, avui amb giragonses de núvols i amb un airet que reviscolava.

Després, cap a l’empedrat, goig de retrobar la vista Montsenyenca més esponerosa i , de baixada  cap el llac, hem fet tat a la masia de Figueroles, on a les calendes de l’any 1903, hi hagué un crim muntanyenc, atiat per l’aillament, la misèria i les relacions de convivència de les petites comunitats de muntanya…. Els germans R. Corominas, van atuir , colpejar i després occir, al seu cunyat Gabriel, qui, de ben segur, els n’havia fet alguna, o tenien basarda que ens en fes alguna que, de ben segur, tenia relació amb l’herència.

Penseu que corprèn , repassar la història al lloc dels fets…. Avui, ens ha corprès…..

I de retorn, passat el migjorn a redós d’una bona taula i en molt bona companyia, hem retornat a la petita pàtria encerclada de turons.

Si voleu: Podeu veure unes fotografies…..

https://www.flickr.com/photos/serrallonga/sets/72157646057103528/

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.