DONA’M LA MÀ DE JOAN SALVAT PAPASSEIT

Apali!

Si voleu,  podeu escoltar el Dóna’m la mà de Joan Salvat Papasseit….

Falten pocs dies per celebrar amb joia els 45 anys de casats.

I aquell dia, com molts d’altres, vaig cantar aquesta cançó de Salvat Papasseit, amb música que hi vaig posar als 18 anys i la gravació és de fa molts anys, però que sempre m’acompanya… Ens acompanya……

Cliqueu aquí si la voleu escoltar 

 

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari