7 de setembre de 2009
0 comentaris

Diari de Sardenya: Cagliari i Oristano

Divendres 4 de setembre de 2009

Esmorzem
a l’hotel i anem fins l’aeroport a llogar un cotxe. Al matí anem a
passejar per Cagliari i fem alguna compra, com ara anells, penjolls i
arracades del tipus tradicional sard. Anem a dinar al restaurant Da
Fabio, on menjo uns tortellini sards farcits de patata boníssims, a
banda d’una bona tonyina a la brasa. En acabat anem a la isola del
gelatto, un establiment a la plaça Mariano amb centenars de tipus de
gelats. Jo en triaré un de dos gustos: una part de kiwi i l’altra de
iogurt amb préssec i taronja.

 

A la tarda anem a Oristano, on veiem la catedral que està en obres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!