30 ANYS A SANT CELONI

Volia escriure les vivències a Sant Celoni durant els 30 anys que hi he conviscut i he pogut participar des de l’Ajuntament. Perdoneu-me , son tan grans els celonins que ara, de bursada, no em veig en cor de confegir les paraules necessàries…. Prometo fer-ho més endavant,

Però no volia que el fet de acomiadar-me de l’Ajuntament passés desapercebut!

Moltíssimes gràcies Vila de Sant Celoni!!!! Un immens record dels 30 anys i dels darrers dies!!!

 

 

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari