13 de setembre de 2006
Sense categoria
1 comentari

Readaptació

Darrerament no escric gaire al bloc perquè vaig més amunt i avall del compte des que he tornat de Veneçuela, en part per culpa de les diferents festes majors, en part per culpa de la provisionalitat que s’ha apoderat darrerament de la meva vida.
De fet, tampoc trobo que sigui necessàriament dolenta la provisionalitat, també indica que és temps de canvis i sempre se’n pot treure alguna cosa bona, malgrat la incertesa et vagi cantant el seu rau-rau per dins.
Penso en diferents coses que vull escriure al bloc però mai trobo el moment, suposo que tot arribarà. Una de les coses que vull escriure són reflexions sobre diferents coses que he viscut a Veneçuela, a veure si m’hi poso… de moment encara no he escrit els darrers dies del diari de viatge!
Acabo aquest text (desestructurat text) amb un pensament pels amics i amigues que tant m’estimo i tan m’ajuden, inclosos els que ara no poden estar a prop meu però segur que en un futur podrem compartir bons moments, encara que hagi de passar algun anyet o altre…
I res, a carregar piles pels nous projectes que s’apropen: acabar la carrera, avançar amb el centre de documentació, el nou pis amb nova companyia a una nova ciutat, el grup de música, l’organització política, potser una nova candidatura, potser una nova feina, potser… qui sap? Només hi ha una cosa segura: s’ha d’anar sempre endavant!

P.D.: Oriol, cúrra-t’ho i saluda! 😉

  1. Ep ! Moltes salutacions i espero que tots aquests nous projectes que anomenes et portin a bon port  , salut i com tu dius: caminant sempre endavant !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!