2 de febrer de 2006
Sense categoria
0 comentaris

Més maltractaments policials a independentistes

LA POLICIA NACIONAL DE VILANOVA I LA GELTRÚ MALTRACTA TRES JOVES

La matinada del 2 de febrer, a les 4:00, tres militants de l’Esquerra Independentista van ser portats a comissaria per part de quatre agents de la Policia Nacional per a ser identificats, finalment acusats d’un delicte de danys, quan s’estava realitzant el mural per la Campanya Unitària per l’Autodeterminació (CUA). El que havia de ser una identificació va acabar sent una detenció il·legal sense informar-los dels seus drets.

A comissaria els policies van intimidar i insultar els joves, amb paraules com "sois basura", "saco de mierda", "¿Por qué no os dedicáis a meter tiros en la nuca y bombas? Es de más machotes", "xarnego" i "moro de mierda". En concret un agent va colpejar-los reiteradament al cap i a les cames. Al final van ser alliberats i se’ls va comunicar que se’ls acusa d’un delicte de danys.

Els col·lectius que integrem la CUA a Vilanova volem denunciar aquesta nova agressió policial que té com a orígen la nostra implicació en els moviments polítics i socials de la vila. La seva intenció és acabar amb la nostra activitat.

ON HI HA LLUITA HI HA REPRESSIÓ, ON HI HA REPRESSIÓ HI HA SOLIDARITAT!

CONTRA LA REPRESSIÓ LA LLUITA ÉS L’ÚNIC CAMÍ!

Concentració divendres 3 de febrer a les 19:00 a la Plaça dels Cotxes, davant la comissaria de la Policia Nacional de Vilanova i la Geltrú .

Organitza: Endavant (Comitè local de Vilanova), Assemblea de Joves de Vilanova i la Geltrú (CAJEI)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!