DE COM SANT MARTÍ I SANT ZENON ESDEVINGUEREN PATRONS DELS ARENYS….

Zenon-Martí 22xii-goigs

Imatge: els goigs que va confegir l’enyorat Joaquim Cervera.

I avui però, us penjo l’àudio d’una contalla de Apel.les Mestres. Verament la desconeixia, i ja fa una anys que la vaig explicar. Ara l’he recomposada un xic per tal que tingui més vivor.

De com els dos Sants patrons nostrats, de la mà de Nostramo,  i amb l’ajuda de Sant Vicenç, van esdevenir patrons de les nostres viles. Després d’un viatge prou accidentat i d’agafar una borratxera  de les que fan època……O us penseu que el verol de Sant Zenon és gratuït?

c2FudCB6ZW5vbiAyMDEz_248349_6830_1

Si ho voleu, cliqueu i entreu !!! Apali, a escoltar-la , si us plau !!! 

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari