EN JOSEPET (A) DE SANT CELONI

josepet presentacio

IMATGE: Un moment de l’acte de presentació de En Josepet de Sant Celoni de Santiago Rusiñol a la Sala Bernat Martorell de Sant Celoni.

Un goig poder participar a una presentació d’un llibre, ja d’uns quants anys, però d’un prestigi innecessari de lloar. El lloa sol, ell i tota la obra de Rusiñol, tant la literària com la pictòrica….. Però al goig s’hi afegia i es feia extensiu al bon regidor de Cultura de Sant Celoni en Raül Garcia, que va presentar l’acte. D’en Pepus, imprescindible celoní que ens feu un esbós de les estades que en Rusiñol va fer a la Vila, i les troballes que féu en la seva recerca i que ara, després d’escoltar-lo, ens estimem més el llibre i també Sant Celoni. Servidor que abusa  de  la bondat dels celonins que em permeten que pugui participar, ni que sigui d’una manera tan nímia,  del devanir de la història d’aquesta vila que m’ha robat una part del cor. I com a cloenda, escoltar a la Margarida Casacuberta, gran experta en l’obra i vida de Santiago Rusiñol i que ens va, senzillament,  embadalir.

I si ho voleu, podeu escoltar la meva intervenció a l’acte.

 

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari