EL RUC D’EN PERICO

RUC-BERGA

Imatge: Podria ser el ruc d’En Perico!

Avui una de senzilla….

Veieu com d’una fotesa, a muntanya , tenien la capacitat d’inventar-se una contalla d’un fet sense suc ni bruc.

Això te la nostra terra… per marejar la perdiu, per engreixar el gos i mentre i tant no pixi el matxo, tenim capacitat per inventar-nos una contalla, una rondalla, una facècia per entretenir la gana, però sobretot, passar l’estona que, ultra passar-la el mes divertida que es pugui, es vagi transmetent la nostra manera de ser, de les pedres en fem pans, i de qualque contalla en fem un petit gaudi. Les paraules, les frases fetes i una mica de paciència, podem contar com el Ruc d’en Perico ha costat la gran suma de 30 “durus” !!

Apali, si voleu escoltar la contalla cliqueu aquí,

O si us abelleix , cliqueu aquí al dessota…..

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari