L’AIGUA DEL MAR ÉS SALADA…..

MOLINET

Imatge: Molinet de café.

Sí, ja ho sabem que l’aigua de mar és salada…..

Jo també ho sé, eh! No us pensessiu!!!!

Però tot i saber que l’aigua del mar és salada, algú sap perque ho és?

Ah! Aquí rau la trampa , i si teniu uns quants minuts, ho podreu saber si escolteu la contalla.

Va d’un germà ric i gasiu i d’un germà pobre molt generós….

I gràcies  al molinet del café, i les aventures que passen els dos germans i un capità de vaixell, que li arriba a les mans el molinet màgic que se l’enduu al seu vaixell i comença a fabricar sal… i vinga sal… i vinga sal….. i com que no el sap deturar….. el molinet encara rau en algún indret del mar i va fabricant sal a dojo….

Si voleu escoltar la contalla, cliqueu aquí,

o aquí al dessota…  

 

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari