EN PATUFET

patufet

Imatge: En Patufet de la Pilarín Bayés.

Avui, si us plau, podem escoltar una contalla que portem inserida en el més pregon de la nostra ànima.

Potser li pot servir a qualsevulla avia o avia que la pugui fer servir per a oferir-la a algun nét o neta, que reculli aquesta contalla del nostre heroi que, després d’algunes facècies va ser cruspit per una vaca, mentre el pare i la mare cridaven:

– Patufet on ets?

I ell responia, però ningú el sentia :

-Sóc a la panxa del bou on no hi neva ni plou!

I finalment surt de la panxa del bou…..

I conte contat ja està acabat!

Si ho voleu escoltar , cliqueu aquí.


Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari