EN JOAN SAVI

leonardo-da-vinci

Imatge: Leonard Da Vinci: Un savi.

Us  fa que avui n’expliqui una que, malgrat un embolcall alegre, veureu, o escoltareu, el gran drama de la humanitat.

Qui volia estudiar havia de néixer noi…. les noies , a fregar….. I ara podem escoltar, malgrat que ens esgarrifi, que a l’antigor, un pobre mortal se li ocorria néixer dona, ja havia begut oli…. fet i fet, a fregar tota la vida… sense poder estudiar….

Però si escolteu amb detall veureu que, amb un cert engany, amb una certa picardia… i un molt d’intel.ligencia la protagonista del nostre conte, va assolir ser el que volia : metge…. i el que no volia…. casar-se amb el rei…

Entreu, escolteu, … i esgarrifeu-vos en escoltar aquestes contalles que, sortosament avui ja comencem a superar…..

Si voleu escoltar, cliqueu aquí …

O aquí al dessota…..

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.