SERRALLONGA

DE SINERA ESTANT.....

JOAN PORTALS PRESAS, UN ARENYENC

joan_portals_i_presas_0

Imatge: Portada del llibre : Joan Portals i Presas. Viure i escriure. Obra completa d’un escriptor catalanista. 1869-1940

Convidat per en Joan Portals Martí, el  net de l’autor dels textos del llibre, ahir, a la vesprada, em va fer molt de goig poder participar a la presentació del llibre, la portada del qual podeu veure…..

Un acte a l’Ateneu Barcelonès,  ls Sala Oriol Bohigas, plena de gom a gom, varem presentar un llibre jo diria imprescindible per entendre una part de la nostra història. En Joan Portals Presas fou nat a Arenys i tot i ser viatjant de comerç va produir molt bona literatura que, ara, el seu nét, en Joan Portals Martí ha recollit en aquest volum que ha posat al nostre abast.

Es un llibre fet amb molt d’amor, amb moltes hores esmerçades per trobar tots els treballs de l’avi, amb cura perquè sigui d’amable lectura…. s’ha rodejat de molt bons professionals i el resultat és excels.

En Joan Pujals Martí em va demanar que participés a l’acte , juntament amb la doctora Carola Dura, en Miquel Vila, i el mateix compilador del llibre en Joan Portals Martí, varem poder mostrar la personalitat de l’autor dels textos del llibre….. i òbviament a mi em va plaure, poder exposar la vessant arenyenca del personatge.

Si voleu escoltar la meva intervenció podeu clicar aquí

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.