LA CASA PARTIDA, UNA PASSEJADA PEL MONTSENY

Q0FTQVBBUlRJREE=_251875_6830_1

Imatge: La casa partida, al Montseny. 

En Josep Maria Cano, m’ha convidat a fer unes col.laboracions al seu programa Via Verda a la Radio la Xarxa..  
Hem convingut que, periòdicament aniré fent algunes col.laboracions en les que farem passejades pels nostres indrets més característics,però, endemés de suggerir els camins de muntanya als caminants assedegats de pau …. també ho aniré espigolant amb petites contalles, llegendes o rondalles dels indrets que visitem, avui teniu una passejada pel pla del Montseny, on veurem la casa partida, l’abraçada, la font de Passavets…… 

Si voleu, ho podeu escoltar…. 

I si us abelleix us enllaço unes fotos del Morou, i unes altres de Passavets.... 

Apali!! 

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en MONTSENY. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari