PARTAGÀS, UN TAST

       partagas fabrica

Imatge: Fàbrica de tabacs Partagàs a l’Havana, avui…

Ja fa uns dies que vaig penjar una conferència que vaig fer a la Biblioteca d’Arenys de Mar, sobre en Jaume Partagàs Ravell.

Avui, els bons amics de la Xarxa (Radio Arenys) em van convidar a fer només un tast de Partagàs. Fer una llambregada a la vida d’un home que va canviar els rumb dels tabacs havans…. i a la vegada va fer moltes més coses…

Com que no és massa llarg, us convido a saber alguna cosa d’aquest Indià, prou desconegut, però , penso, prou interessant…..

Entreu i cliqueu , podreu escoltar el tast….

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.