UN ALTRE AQÜEDUCTE, SI US PLAU!

Imatge: Un retrat de Francesc Xavier Parcerisa.

                                   Tarragona_ml

I avui, si us abelleix, m’he permès tornar a explicar una llegenda del Pont del Diable de Tarragona,…..

Però no un penseu,les llegendes es poden explicar com a hom li plau, i això fa que, amb el temps, el nostre imaginari s’ha anat farcint de diferents maneres d’anar escampant el nostre imaginari. El nostre  imaginari llegendístic està farcit de la mateixa llegenda però explicada de maneres diferents, d’èpoques diferents i de valors diferents, …. El cas és que la llegenda sigui agradívola i que aporti una nova visió de la llegenda que hom ha sentit explicar als seus avantpassats i així la va traslladant al futur….. I no us penseu…. el futur és avui! i cal que avui, que ja som el futur , haguem de mirar l’albada que tenim al davant , però sense perdre la història que ens precedeix……

I si la voleu escoltar, cliqueu aquí i l’escoltareu…

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en CONTES, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari