PRESENTACIÓ DE LA 29 MONOGRAFIA DEL MONTSENY

Imatge: Un moment de la presentació amb Mestre Josep Mª Panareda. (Retrat de Manel Torrents). El gran amic Martí Monclús em va demanar, ja fa un temps, si em plauria presentar la 29 monografia del Montseny.
No cal ni dir que em va plaure molt i molt.
Oimés, si escolteu l’àudio que acompanyo,  entendreu la meva relació amb les Monografies, quan, un dia, al mateix poble del Montseny on es presentava la Monografia, la meva esposa em va regalar, de bursada,  les primeres 13 monografies….
Un gest d’amor i el naixement d’una relació amb la muntanya del Senyal que ha perdurat en el temps i m’ha permés enamorar-me, cada cop més, del Montseny.
I allí, puntualment, amb la sala plena de gom a gom, varem anar desgranant els articles que composen aquest volum de les mongrafies.
Un prec: Si teniu oportunitat, compreu-ne un exemplar i paraula que gaudireu i xalareu d’alló més.
(Hi trobareu el passatge del rector que es lleva la sotana i comença un ball de bastons amb un veí, o hi trobareu la descripció d’un paratge màgic : El sot de les cordes. O escatireu els campaments militars que varen ocupar la muntanya pels volts dels anys 40. O trobareu un dels protagonistes de la guerra dels matiners……. i molts més articles… )

Si voleu escoltar la presentació, cliqueu aquí o al dessota.

 

PRESENTACIÓ DE LA  29 MONOGRAFIA DEL MONTSENY

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en MONTSENY. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari