EL NAIXEMENT, POTSER, D’UN MITE….. JOAN DE SERRALLONGA

Imatge: La Sala de Viladrau, encerclada de boscúries….

I avui, a Via Verda de la Xarxa, de la mà d’en Josep Mª Cano, ens hem endinsat en les boscúries dels encontorns de la Sala de Viladrau… i talment com si en Serrallonga, (encara en Joan Sala) fos un cadell, hem anat, amb els vailets i donzelletes de la primera comunió, al Gorg Negre… No el de Gualba, sinó al de la vora la Sala de Viladrau, on, sembla que en Serrallonga va cometre el primer assassinat….. i ja, llavors va ser denunciat per en Miquel Barfull, el seu enemic de l’ànima .
Si voleu, podeu acompanyar-nos pels voltants de la Sala de Viladrau…..
Apali, si voleu seguir la sortida, cliqueu al dessota….

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en TASTS DE VIDA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.