L’ENIGMA COLOM …. UN GRAN LLIBRE

Imatge: Moment de la presentació.

Ahir, amb molt de goig, vaig presentar el llibre de  Maria Carme Roca a Sant Celoni….
Els bons amics de la llibreria Alguer 7 em van tornar a convidar,  i a mi em plau molt poder contribuir en un acte tant important com és la presentació d’un llibre.
Malgrat l’activitat d’un divendres al vespre en una vila com la de Sant Celoni, més d’una trentena de persones,  van assistir a la presentació.
Un gran llibre, molt ben escrit, molt ben girat. I amb molta molta preparació per part de  Maria Carme per tal de que, com diu ella, la part històrica sigui el més fidel possible  a la història i la part de ficció pugui guanyar-se l’atenció del lector i aixó exposat d’una manera brillant i amb molta cura pel llenguatge….
I ho aconsegueix plenament… Podeu adquirir el llibre que, quan el comenceu, no el deixareu fins la darrera pàgina.
I com sempre, sense explicar el llibre (aixó pertoca als autors) vaig emmarcar-lo en el context, en aquest cas Barceloní, i també amb unes llambregades a la Vila de Sant Celoni.
I si voleu, podeu clicar aquí o al dessota per escoltar la presentació.

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en CONFERÈNCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari