…A CADA GIRAGONSA, EL CAMÍ ENS ESPERA PER OFRENAR-NOS, HUMILMENT, EL CANVI DE LA NATURA….

Imatge: Una giragonsa amb Santa Maria de Liors al fons…..

Revolts i giragonses d?un camí entreteixit de verds, grocs, flors boscanes i alguna esmorteïda, encara, orquídia ens ha anat menant, ara un pas ara l?altre cap a la ignota petita Esglesiola de Santa Maria de Liors. Els revolts s?ens feien aspres, a cada giragonsa, el camí ens esperava per ofrenar-nos, humilment, el canvi de la natura: que si ara uns pins altívols dels que en baixaven, amb fils invisibles, unes cuques que t?ensopegaven a la cara, que si ara feies un revolt i trobaves unes alzines esmorteïdes per la calor, ja força punyent, i suara en el revolt trobaves el plaer d?una obaga humida plena d?una frescor que feia l?instant plaent.

Les giragonses del camí, talment com les giragonses de la pròpia vida, quins designis secrets ens depara la natura? Quins designis secrets ens regalen  les revoltades  mal girades de la vida?…

Respostes difícils a una vida també prou difícil… Nosaltres però, com a humils caminants, només podem mostrar-nos a la natura amb un gran interrogant, només amb l?interrogant de la pregunta……. talment com davant la vida mateixa…

 I si voleu, podeu veure algunes fotografies….

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en PETITS PENSAMENTS, paraules petites. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a …A CADA GIRAGONSA, EL CAMÍ ENS ESPERA PER OFRENAR-NOS, HUMILMENT, EL CANVI DE LA NATURA….

  1. Ant diu:
    Benvolvuts Serralonga,
    Voldria felicitar-vos per les magnifiques fotos i les textos, però crec que s’agrairia molt si d’una manera resaltada s’especifiques de quina part del pais ens parleu, de quina comarca, entre quins pobles està ubicaca, etc.etc.
    Gràcies per l’oportunitat i endevant!
    Antònia Guixeras 

Deixa un comentari